Button Bashers Offtopic

Helaas moest Steef op het laatste moment afzeggen voor Button Bashers Podcastaflevering 96 en daarom besloten Michael en Niels om een hele aflevering te wijden aan wat dan ook ter tafel kwam. Sinds 2013 praten de mannen regelmatig over games maar er is ook een leven naast de games en naast podcasting, deze offtopic aflevering geeft ruimte aan dit soort verhalen. Ook kijken Michael en Niels terug op Club Button Bashers tot dusver en naar welke games ze dit jaar nog naar uitkijken.

00:00:20 – Introductie

00:03:36 – Game Talk
Een game talk vol dungeon crawlers zoals Labyrinth of Refrain Coven of Dusk (03:54), Cadence of Hyrule Crypt of the Necrodancer (24:14), en Mana Clash (36:54), en Michael ontdekt dankzij Crash Team Racing Nitro Fueled en Mortal Kombat XI dat zogenaamde potjesgames zijn ding niet meer zijn (44:56).

00:54:19 – Offtopic
Sinds 2013 praten de mannen regelmatig over games maar er is ook een leven naast de games en naast podcasting, deze offtopic aflevering geeft ruimte aan dit soort verhalen. Ook vertelt Michael over hoe zijn gamingpatronen zijn veranderd sinds hij geen reviews meer schrijft, wordt gereflecteerd op Club Button Bashers en uitgekeken naar games die dit jaar nog uitkomen.

02:18:54 – Afsluiting

Muziek:
– Hotel Mario (intro)
– Torna the Golden Country
– Gauntlet IV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *