Drakenmaand – Club Button Bashers

December is een maand van warmte. Warmte komt vaak van vuur. En vuur komt in games dikwijls uit draken. Of dit helemaal de aanleiding was om december 2019 te bestempelen tot Drakenmaand is onbekend, net als de oorsprong van veel draken. Maar we gaan het er wel over hebben in de nieuws Club Button Bashers podcast. Want welke games bleken onverwachts draken te hebben en welke waren er ook echt leuk om te spelen?

Een draak van een game of een game met draken?

Het is makkelijk om een game te vinden waarin draken de hoofdrol spelen. Maar het blijkt soms minder makkelijk om een game te vinden die geen “draak van een game” blijkt. Om het roer eens om te gooien speelden wij, samen met de bezoekers van het Button Bashers forum games waarin draken de hoofdrol spelen. En wat blijkt? Het zijn er meer dan je zou denken.

Volop vuur, geweld en verwoesting brengen ze teweeg. Maar niet elke game met dit mythische wezen is ook epische genoeg om tot in de eeuwigheid geroemd te worden. Daarom moest Niels zelfs drie games opstarten. Welke? Luister snel. En de volgende aflevering van Club Button Bashers spelen we Super Mario World. Je kunt nog meedoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *