game rooms

Game Rooms deel 2

Het is ruim vier en een half jaar geleden dat een aflevering over Game Rooms werd opgenomen maar na zoveel tijd is er natuurlijk van alles veranderd en verbetert aan de game rooms van het vaste panel maar ook aan die van de Button Bashers forumleden. Een nieuwe stem sluit aan in de vorm van forumlid Carl2 die ook wat interessante games bespreekt in de Game Talk en mee praat over wat een goede game room onderscheidend maakt.

Podcast 88: Game Rooms 2

00:00:17 – Introductie
Jelle (Carl2 op het Button Bashers Forum) schuift aan bij deze aflevering, niet alleen om het over game rooms te hebben maar ook om weer eens wat andere games in de game talk voorbij te laten komen. Aan Carl2 heeft Steef zijn passie voor retro games te danken en pas na 5 jaar is het voor het eerst gelukt om hem eens de podcast in te trekken.

00:09:27 – Game Talk
Jelle zit op 70 uur in Persona 5 (9:42) en speelde Urban Chaos Riot Response (20:42) en Crackdown (21:42) op de originele Xbox respectievelijk Xbox 360 in zijn game room. Niels heeft zijn GameCube afgestoft om Baten Kaitos (25:32) te spelen en ging verder met God of War (49:12) en Michael is weer begonnen aan World of Warcraft (1:02:49).

01:26:00 – Game Rooms discussie en tips
Een game room is niet zomaar een ruimte met daarin je verzameling en je consoles, dat stelt Jelle, maar wat is het dan wel? In deze zoektocht naar de essentie van de game room komen ook de game rooms van de panelleden voorbij, de voornemens naar aanleiding van de vorige game rooms aflevering, gevolgd door een batterij aan tips.

03:14:58 – Game Room van het jaar
Veel Button Bashers forumleden hadden afbeeldingen van hun game rooms ingestuurd en het vaste podcast-panel besteedt ruim de tijd aan alle mooie details die hen opvallen. Uiteraard wordt er weer een game room uitgeroepen tot de beste en die eigenaar daarvan zul je binnenkort op het forum herkennen aan een speciaal icoontje!

04:43:38 – Afsluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *