hidden gems 5

Hidden Gems 5

Michael detacheerde voor deze aflevering zijn stem voor de hidden gems van de leden van het Button Bashers forum en daar kwamen heel wat bijzondere games uit voort en Steef kocht een drietal games om getroost te worden. Je merkt het al, deze vijfde hidden gems aflevering loopt iets anders dan gebruikelijk.

Gametalk en retrobeurs Hengelo

00:00:19 – Introductie
Michael bezocht de allereerste retro game beurs in Hengelo en vertelt o.a. hoe hij deze heeft ervaren en welke aankopen hij er gedaan heeft.

00:12:32 – Game Talk
Steef speelde Fire Emblem Three Houses (12:37) uit en raakte daarna geblesseerd door Ring Fit Adventure (13:55) waardoor hij meetings af moest zeggen van zijn werk. Ondanks dat is hij er erg over te spreken en onze eigen Fitmaster Steef strooit hierbij rijkelijk met adviezen voor diegenen die meer aan conditietraining en krachttraining willen doen. Niels speelde de sfeervolle horror game Little Nightmares (50:39), ging op pad in Dragon Quest XI S Definitive Edition (58:51) en nam deel aan de live action Detective Day in Utrecht (1:14:59). Dat herinnert Steef weer aan een date waarmee hij de escape room The Book of Mystery (1:24:41) heeft gedaan. Michael speelde tot slot Borderlands 3 (1:28:49) en hield zo zijn eigen mening over aan de critical darling RPG genaamd Disco Elysium (1:42:20).

Welke games zijn verborgen maar niet onvindbaar?

01:55:44 – Hidden Gems 5
Zoals gebruikelijk bestaat het hoofdonderwerp uit een mix van retro en moderne hidden gems maar deze keer staat Michael zijn plaatsje af aan leden van het Button Bashers forum. Steef komt met een drietal retro hidden gems en Niels komt met een game op een pirate cartridge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *