Podcast Nintendo 3DS

Nintendo 3DS – Deel II

In dit tweede deel van podcast aflevering 95 wordt uitgebreid stilgestaan bij Koningdag 2019 beleefd is en wat men zoal heeft gevonden op de vrijmarkten. Zoals ieder jaar worden ook alle forumposts onder de loep genomen en wordt de nieuwe Koningsdag Koning bekroond. Aansluitend kijken Michael, Steef en Niels terug op de Nintendo 3DS. Van de eerste herinneringen tot aan de mooiste avonturen die op dat platform beleefd zijn. Of het 3D effect gemist gaat worden daar wordt het panel het niet snel over eens, maar het afscheid van de twee schermen doet toch wel een beetje pijn.

Podcast 95-B: Koningsdag en 3DS

00:00:22 – Koningsdag 2019
Niels was in Zuid-Korea en Michael was in zijn bed, maar Steef had danzij zijn koningsdagonderbroek een behoorlijk succesvolle vrijmarktjacht. Traditiegetrouw wordt er uitgebreid langs alle aanwinsten van Button Bashers forumleden langsgelopen en wordt weer een Koningsdag Koning uitgeroepen.

01:09:50 – Nintendo 3DS
25 maart 2011 was de datum waarop de Nintendo 3DS verkrijgbaar was in Nederland, en hoewel de Button Bashers Podcast toen nog niet bestond waren Michael, Steef en Niels er snel bij. Iets meer dan 8 jaar later lijkt de cyclus dan eindelijk ten einde gekomen te zijn en daarom wordt er teruggekeken op dit platform welke voor velen een nutteloze gimmick aan boord had maar voor sommigen juist een unieke veelgebruikte feature bleek te hebben. Niels duikt in de Activity Log om te zien hoeveel tijd hij met de handheld gespendeerd heeft en uiteraard wordt nog teruggekeken op een aantal van de games waar het meeste plezier aan beleefd was.

02:36:57 – Afsluiting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *