okami

Okami – Club Button Bashers

Een klassieker. Zo wordt Okami door velen die de game speelden beschreven. Maar wat als je deze nog nooit hebt gespeeld of niet uit hebt gespeeld? Dan mag je deze, van oorsprong PlayStation 2-game niet aan je neus voorbij laten gaan. En omdat deze game speciaal is voor velen hebben we ook een speciale gast om ons bij te staan in dit avontuur.

Okami met en zonder HD

In Okami draait alles om de wolf Amaterasu, de reïncarnatie van de god Shiranui. Het is zijn taak om de wereld van te redden van een achtkoppige draak genaamd Orochi. Alles verloopt op rolletjes. Maar zoals zo vaak bij een groot gevaar komt het ooit eens terug. En moet het dus opnieuw verslagen. Alleen is er een hoop veranderd in 100 jaar. De leden van Club Button Bashers duiken in de derde podcast de Japanse wereld in. Die van Okami. Gewapend met een kwast betreden zijn het avontuur.

In deze derde Club Button Bashers bespreken Niels en Mike samen met een speciale gast de game. Op welk platform werd de game gespeeld? Staat deze nog als een huis? Wat is er goed en wat is slecht? En die grafische stijl? Alles komt in deze podcast aan bod.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *