Animal Crossing New Horizons podcast

Animal Crossing: New Horizons

Het is een fenomeen. Het is de hit van het moment. Wereldwijd zijn miljoenen mensen bezig om Tom Nook af te betalen. En vervelen hoeft er nooit. Animal Crossing: New Horizons neemt in razend tempo de wereld over. Het vermaakt, verbroedert en brengt ook regelmatig een glimlach op het gezicht van hen die het spelen. En zo ook bij ons en de leden van het Button Bashers forum, die vrolijk tientallen, zo niet honderden, uren steken in hun eiland. Maar is het wel echt van hen?

Animal Crossing New Horizons

Takjes rapen, onkruid wieden, exotische vissen vangen, achter een sprinkhaan aan, een museum bezoeken of een kersen-TV in elkaar knutselen. Even praten met de buren, je zuur verdiende geld inleveren voor een klein zijkamertje en op zoek gaan naar het perfecte verjaardagscadeau. Het zijn dagelijkse klusjes in Animal Crossing New Horizons. Maar wat is het verhaal? Hoeveel tijd kost dit allemaal en hoe beleef je zoiets? Alles en nog veel meer in twee uur podcast.

Maar we bespreken niet alleen de game zoals we die na een aantal weken hebben beleefd samen met de leden van het forum, we hebben ook een dagboek bijgehouden. Elke week hebben we een kleine tien minuten Animal Crossing-belevenissen opgenomen zodat er te horen is welke progressie wij boeken in een week. Gaat het als een malle? Nemen we de tijd? Alles wordt besproken en ook vooral waarom we iets doen. Hoe zit het met de turnip exchange? Wat voor behang hebben wij aan de muur en wanneer komt K.K. Slider nou eens optreden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *