Gears 5 – Club Button Bashers

Het zesde deel in de reeks van Gears of War heet Gears 5. Door de reeks heen zijn er een aantal zekerheden en ook in dit zesde deel zijn die terug te vinden. Zo zijn er bekende gezichten, herkenbare situaties en natuurlijk de ongekende actie die je van een Gears of War-game mag verwachten. Maar wat heeft men gedaan met de moeilijkheidsgraad? Wat is dat ineens met een stuk open wereld? En hoe open is dat? En dan nog de multiplayer. Welke obstakels moesten overwonnen worden om deze game tot een goed einde te brengen, en wat is dat toch met de slotscènes in deze reeks? Dit en meer in Club Button Bashers over Gears 5.

Een nieuwe WarsWind

Een nieuwe wind waait er door Gears of War-land. Althans, iemand heeft een raampje opengezet. Een reeks vernieuwen die al sinds 2006 loopt is natuurlijk iets dat gewaagd kan zijn, maar toch heeft The Coalition gekozen om een open-wereld element toegevoegd aan Gears 5. Met een voertuig een ijs landschap en een grote woestijn overmeesteren is niet altijd makkelijk. Maar voegt het ook echt iets toe aan de game? Mag het nog een keer terugkomen voor Gears 6?

Bugs of War 5

Een Gears of War-game zou geen Gears of War zijn als er niet een stel bugs en hinderlijkheden in zouden zitten die het spelbederf kunnen verhogen. Ook in dit deel zijn er weer ongemakkelijke situaties die voor veel frustratie hebben gezorgd. Maar hoe beleven de leden van het Button Bashers Forum deze game? Ook dat nemen we weer mee in de nieuwe aflevering van Club Button Bashers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *