Half-Life 2 – Club Button Bashers

Het lijkt niet op te houden met de klassieke titels die we opnieuw beleven in Club Button Bashers. Na Super Metroid, Okami en Grim Fandango speelden we nu samen met de leden van het Button Bashers Forum de game Half-Life 2. First person shooters zijn door de jaren heen behoorlijk geëvolueerd, dus wat blijft er over van dit begin jaren 2000 meesterwerk?

Klaar voor Half-Life 3?

Gordon Freeman’s tweede avontuur is er eentje die voor veel gamers nog in het geheugen geslepen staat. Met na de game nog drie extra stukjes content is het verhaal nog steeds niet klaar en wacht heel de wereld nog op het vervolg van Half-Life 2. Maar dat lijkt er nooit te komen. Het beste wat er dus is, is deze game. Wat is er over van alle het mooi’s dat de game die tijd bracht? De physics, de manier van storytelling en de afwisseling in de game. Alles komt langs in deze podcast inclusief de meningen van de forumleden die doorgewinterde Half-Life 2 spelers blijken te zijn.

De volgende game die centraal staat in Club Button Bashers is Slay The Spire. De opnames zijn, vanwege de vakanties al gemaakt. Maar mocht je met de game daarna willen meespelen dan kan dat. Dat is Final Fantasy VII.

Een gedachte over “Half-Life 2 – Club Button Bashers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *